Sitemize Hoş Geldiniz ------Sitemizdeki Konu Sayısı 1400'ün üzerine çıkmıştır Bir çok deney ve araştırma konularımız sizin ilginizi çekebilir SİTEDE ARAMA YAPMAK İÇİN YANDAKİ ARAMA KUTUSUNU KULLANIN Aşağıdaki kayan resim menüsüne de İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK konuları ekleyeceğim

Tavuk Cinsleri

0 yorum



































































































































































Siyah Orpington Tavuğu(Black Orpington Chicken)


Turkish
Orijinal renkleri (siyah, beyaz, devetüyü, mavi) diğer çeşitlerin yanı sıra, çok sayıda, örneğin bugün var olan porselen,kırmızı, benekli ve huş ağacından olanları en yaygın olarak yetiştirilen çeşitlerdir.


English
Resides the original colors (black, white, buff, blue), lots of other varieties exist today, e.g. porcelain, red, mottled and birchen. The original colors are still the most widely bred varieties.


Campine Brakel




Melezleme nedeniyle ırkı korunamayan fakat bununla birlikte, İngiltere, ABD ve Avustralya'da, biri hala Kempische Brakel soyundan eski adıyla Campine Brakel .Farklı türleri arasındaki melezleme nedeniyle, tek tip, bu ayrım ortadan kayboldu.Brakel eti için yetiştirilen, ama sadece onun yumurtlama kalitesi için değil. Bir yılda 180 ila 200 beyaz yumurta üretme yeteneğine sahip bir ırktır.