Sitemize Hoş Geldiniz ------Sitemizdeki Konu Sayısı 1400'ün üzerine çıkmıştır Bir çok deney ve araştırma konularımız sizin ilginizi çekebilir SİTEDE ARAMA YAPMAK İÇİN YANDAKİ ARAMA KUTUSUNU KULLANIN Aşağıdaki kayan resim menüsüne de İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK konuları ekleyeceğim

Profesyonel domates yetiştirilciiği (Year 2015) (professional tomato cultivation)

2 yorum

Kullanıcak malzeme listesi:

Hindistan cevizi lifi-(coconut fibre-coco peat)















Sera-(greenhouse)




Topraksız sistem-(Hydroponics system)
  








Besin Solüsyonu (Nutrient Solution)



Ph Metre (Ph Meter)


Ec Metre (Ec Meter)

 Hindistan cevizi lifi başlıca sera koşullarında hidroponik için kullanılır. Hindistan cevizi, belirgin kwar fibröz hindistan cevizi kabuğundan yapılır .Daha rahat ve diğer dikim medyaya oranla daha az hacimli kolay saklama için tuğla içine sıkıştırılmıştır.Sebze (domates, biber, salatalık, çilek, kavun, karpuz, patlıcan ...), çiçek (gerbera, gül ...), yumuşak meyveler (çilek, ...) ve meyve fidanlıkları.Bunlar gibi ürünlerin geniş bir yelpazede için uygundur.veya siyah / siyah.

Örnek ayrıntılı domates yetiştirme için konumuz bakınız








2 comments

Selamün aleyküm Eyüp kardeş, Hayırlı günler bereketli ve huzurlu yarınlar dileğiyle.
Domatesler hoşuma gitti, yetiştirmesiyle ilgili detaylar fidesini nerden alacağız malzemeler nasıl kullanılacak ve nereden temin edilecek bizim yapabileceğimiz şekilde zorluğu kolaylığı nasıldır bilgilendirirseniz memnun olurum. teşekkürler efendim.

Reply
11 Ekim 2015 22:50

diamond f1 tohumunu taviye ederim fidesi ilkbaharda da antalya firmalarından temin edilebilir.Sistemi kurmak biraz masraflı oluyor ilk etapta daha sonra fazla bir masrafı olmuyor.

Reply
Yorum Gönder