Sitemize Hoş Geldiniz ------Sitemizdeki Konu Sayısı 1400'ün üzerine çıkmıştır Bir çok deney ve araştırma konularımız sizin ilginizi çekebilir SİTEDE ARAMA YAPMAK İÇİN YANDAKİ ARAMA KUTUSUNU KULLANIN Aşağıdaki kayan resim menüsüne de İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK konuları ekleyeceğim

Minyatür Balkabağı (Jack Be Little)

4 yorum




Boyu 8 cm’e kadar büyüyebilen, koyu portakal renginde şirin bir balkabağı, yenilebilir. Yetiştirmesi kolaydır. Meyveler yaklaşık 7-8 cm ulaştıkça toplanabilir. Bol güneş alan, yerlerde iyi sonuç alınabilir. Çit üzerinde, asmalıkta ya da yerde büyütülebilir. Bu kabak türünün bitkisi 2 metreye kadar ulaşabilir.Tek mevsimliktir.

  İşte bahçenizde hem yetişirken hem de toplandıktan sonra tam 100 gün boyunca bozulmadan evinizi, teras ya da verandanızı süsleyecek boyu 8 cm’e kadar büyüyebilen, koyu portakal renginde şirin mi, şirin balkabağı. %100 DOĞAL tohumlardan çıkan bitkiyi gönül rahatlığı ile tüm ailenize yedirebilirsiniz. Yetiştirmesi kolay ve zevkli bir su kabağı çeşididir. Tohumları 10-14 gün arasında filizlenmeye başlar, meyveleri 7-8 cm ulaştıkça toplayabilirsiniz. Bol güneş alan, verimli topraklarda en iyi sonucu verirler. Çit üzerinde, asmalıkta ya da yerde büyütebileceğiniz bitkinin boyu 2 metreye kadar ulaşabilir.

Ekim zamanı : Nisan, Mayıs, Şubat, Mart
Yetiştirme yeri : Bahçe
Özelliklerine göre : Dekoratif, Geleneksel tohum, Minyatür
Türüne göre : Sebze
Hasat sezonu : Sonbaharda hasat, Yaz aylarında hasat


4 comments

22 Eylül 2015 13:53

Nereden bulurum? Dekoratif amacli lazim...

Reply
22 Eylül 2015 23:31

http://www.zengardentr.com/Minyatur-balkabagi-tohumu-geleneksel-yenilebilir-kabak-tohumu,PR-890.html

adresinden sipariş verebilirsiniz iyi günler

Reply
23 Eylül 2015 10:10

bu tohum yalniz, ben kabagin olmusundan ariyorum?

Reply
25 Eylül 2015 23:35

Üzgünüm mevcut değil olsaydı sana gönderirim selamlar

Reply
Yorum Gönder