Sitemize Hoş Geldiniz ------Sitemizdeki Konu Sayısı 1400'ün üzerine çıkmıştır Bir çok deney ve araştırma konularımız sizin ilginizi çekebilir SİTEDE ARAMA YAPMAK İÇİN YANDAKİ ARAMA KUTUSUNU KULLANIN Aşağıdaki kayan resim menüsüne de İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK konuları ekleyeceğim

Ağaç Giydirme Sanatı Projesi

0 yorum


ÇEVREYİ KORUMADA FARKINDALIK


Ağaçlar rengarenk giydiriliyor
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan “Ağaç Giydirme Sanatı” Projesi kapsamında, projeye katılan bayanlar tarafından üretilen el örgüleri ilk olarak Gazi İlkokulu ile Atatürk Evi arasındaki ağaçlara giydirildi.

Konuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, görsel zenginliği artırmak ve ağaçları korumak amacıyla başlatılan projeye bayanların büyük ilgi gösterdikleri belirtildi.

Projeye ilk etapta 11 bayanın katıldığı belirtilen açıklamada, Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile bayanlar tarafından değişik şekillerde el örgülerinin yapıldığı ve bu örgülerin 14 Temmuz akşamı bayanlar tarafından Gazi İlkokulu ile Atatürk Evi arasındaki alanda yer alan 26 adet ağaca tek tek giydirildiği bildirildi.

Yapılan açıklamada, Ağaç Giydirme Sanatı” Projesi kapsamında benzer çalışmaların devam edeceği ve şehrin değişik yerlerinde ağaçlara değişik renk ve tarzda hazırlanan örgülerin giydirileceği ifade edilerek, vatandaşların da projeye katkı sunabilecekleri dile getirildi.

Öte yandan ağaçların rengarenk giydirildiğini gören vatandaşlar, yapılan uygulamanın çok güzel olduğunu ve yaygınlaştırılması gerektiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür ettiklerini söyleyerek, ağaçların yanında bol bol fotoğraf çektiler.