Sitemize Hoş Geldiniz ------Sitemizdeki Konu Sayısı 1400'ün üzerine çıkmıştır Bir çok deney ve araştırma konularımız sizin ilginizi çekebilir SİTEDE ARAMA YAPMAK İÇİN YANDAKİ ARAMA KUTUSUNU KULLANIN Aşağıdaki kayan resim menüsüne de İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK konuları ekleyeceğim

Hidrojen Peroksit - Tam olarak nedir?

0 yorum


Hidrojen peroksit
Hidrojen peroksit soluk mavi renkte; sulandırıldığında ise renksiz hale gelen bir bileşiktir. Hidrojen peroksitin akmazlık değeri, sudan daha yüksektir.

Formül: H2O2
Yoğunluk: 1,45 g/cm³
Molar kütle: 34,0147 g/mol
IUPAC numarası: dihydrogen dioxide
Erime noktası: -0,43 °C
Kaynama noktası: 150,2 °C


   Hidrojen peroksit ilave bir oksijen molekülü ile su (H2O). Kombinasyonu H2O2, dengesiz bir güçlü bir oksidan. , Eser miktarda yağmur ve kar bulunan doğal bir maddedir. Yağmur üst atmosferde ozon ile birleştirir. Iki karışımı, ozon bir oksijen molekülüne (O2) su kaybeder ve hidrojen peroksit oluşur. Hidrojen peroksit çok dengesiz ve su ve tek bir oksijen molekülü içine kolayca ayırır. Oksijen molekülleri çift (O2) sadece sabittir. Tek bir oksijen molekülünün kuvvetli oksitleyici ve dezenfeksiyon ajandır. Hidrojen peroksit, basit ama etkili bir maddedir. Bizim kendi bağışıklık sistemi oluşturur ve hidrojen peroksit, bakterileri ve virüsleri kontrol etmek için kullanır.




Merck'in indeksi hidrojen peroksit su dezenfektanı olarak kullanılabilir olduğunu gösterir. Tıp dünyasında topikal bir dezenfektan olarak kullanılır. ABD'de FDA hidrojen peroksit "Aseptik ambalaj, gıda endüstrisinde kullanılmak üzere onayladı yanı sıra, peynir ve ilgili peynir ürünleri işleme olabilir. Aynı zamanda ağız kullanılabilir ağız yaralanmaları temizlik ve iyileşmesi için ürünler durulayın.




Hidrojen peroksit, sağlıklı ve çevre dostudur. Hidrojen peroksit kullanarak, temiz, oksijen zenginleştirilmiş, koku ücretsiz su banyo olacak. Her zaman sistemi ile hidrojen peroksit uyumluluk havuz veya küvet üreticisi ile kontrol edin.




Tehlike:




% 35 hidrojen peroksit, güçlü bir antioksidan ve son derece aşındırıcı. Dikkatli olun. Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutun. Serin ve karanlık yerde saklayın. Bu broşürün sonraki bölümünde ilk yardım bilgileri vardır. Etiketsiz bir kap içine hidrojen peroksit vazgeçmek asla. Tam güçte yutulması halinde zehirlidir ya da ölümcül. Hidrojen peroksit




Merck'in Endeksi, hidrojen peroksit, su dezenfektanı olarak kullanılabilir olduğunu gösterir.




Her zaman bir çözelti% 35 gıda sınıfı hidrojen peroksit kullanabilirsiniz. Ilk inceltmeden konsantre olarak asla kullanmayın. % 3'lük bir çözüm yapmak için, 1 ons 11 gram su ile% 35 gıda sınıfı hidrojen peroksit karıştırın. Doğal su, uygulanabilir çözüm uzun süre saklanabilir, özellikle de en iyisidir.




Aşağıdaki bilgiler eğitim amaçlıdır ve tedavi veya reçete anlamına gelmez. Biz başkalarının bize sağlıklı hayvanlar ve bitkiler var etmeye çalıştı söylediler paylaşıyoruz. Adam, çok daha fazla gıda zinciri aşağı yararlanacaktır.




1985 yılında ilk süt çiftçi, onun tüm çiftliğin su sistemi hidrojen peroksit enjekte başladı. Onun çiftlikte su kirli ve mastitis onun sürüsü ile ilgili bir sorun oldu. O zamandan beri sürekli kullanımdan sonra, bu aynı çiftçi memnuniyeti ile onun ineklerin sağlıklı durumu fark etti. Nisan 1988 yılında, onun Holstein ineklerin süt yağı içeriği% 5,3 'e yükseldi. Her sağım her inek sütü ağırlığında bir başka çiftçi, onun süt üretimi sağım ortalama inek başına 6 ila 8 kilo arttığını bildirdi. Diğerleri kendi bakteri sayımı santimetre küp başına 2.000 'den fazla az aşağı gitti bildirdin. Birçok diğer çiftçiler bu deneysel süreç devam etmektedir.




Başa Dön




Çiftlik Hayvan İçme Suyu:




30 ppm 1000 galon su% 35 gıda sınıfı hidrojen peroksit 8 ons kullanın. Bir enjektör yoksa, direk, bardaklar 1 çay kaşığı% 35 hidrojen peroksit ile başlar. Kan ve hücrelere oksijen düzeyini artırarak, inek, domuz, kümes hayvanları, koyun, keçi, tavşan ve kuşlar: Bu aynı oran tüm çiftlik hayvanları için kullanılır. Sığır için kullanılan hidrojen peroksit, süt üretiminde artış ve tereyağı içeriğinde bir artış bildirilmiştir. Çiftçiler de sürülerini az mastit bildirdin. Hog çiftçilerin sürülerini az mastit bildirdin. Hog çiftçiler büyüyen kısa bir süre içinde (en çok 30 gün daha az) daha az miktarda yem kullanarak domuz bildirdin. Türkiye ve tavuk yetiştiricileri, daha az miktarda yem kullanarak artan kilo kuş başı bildirdi. Wisconsin bir adam kendi içme suyu hidrojen peroksit kullanılarak onun manda en iyi üreme oranına sahip olduğunu söyledi.




En iyi ölçüm cihazı, manuel uygulama en iyi ikinci olmasına rağmen uygulamanın daha sürekli ve kapsamlı tutan bir kuyu suyu veya şehir suyu içine Peroksit uygulaması yapılabilir. Başparmak kural 8 ila 10 oz. 1000 galon su% 35 hidrojen peroksit.




Başa Dön




Food Grade Hidrojen Peroksit Birçok Kullanım Alanları




A Sebze yıkayın Veya bakterileri öldürmek için Soak olarak kullanın




Meyve veya sebze hidrojen peroksit kullanımı hakkında birkaç güvenilir referanslar vardır. 2003 yılında Gıda ve Bilim Dergisi'nde yayımlanan araştırma, E.coli suşları ile enfekte olan elma ve kavun arındırma hidrojen peroksit kullanılarak etkili sonuçlar gösterdi.




Sıcak Küvetler




H2O2 ile sistem uyumluluğunu saptamak için sıcak küvet üreticisi ile kontrol edin. Bir milyon kişi başına 40 parça (ppm) ortalama büyüklüğü sıcak küvet testleri kadar% 35 H2O2 iki litre veya daha fazla biri ile başlamış olabilir. Sonraki 24 saat boyunca eşit olarak dağıtmak için sirkülasyon pompası açın. Yaklaşık 40 ppm, günde 3 ila 6 gram korumak için zaman zaman yeterli hidrojen peroksit ekleyin.




Başa Dön




Food Grade Hidrojen Peroksit için ek Kullanımları




Sebze Soak:




H2O2 bardak soğuk su dolu lavaboya ekleyin. (Salatalık gibi) 30 dakika kalın derili, hafif tenli (ışık marul) 20 dakika bekletin. Kuru ve buzdolabına, boşaltın. Tazelik uzatır.




Zaman,% 3 bir çözüm sorun, sprey sebze (meyve). Durulayın ve kurulayın, bir kaç dakika bekletin.




Kalan atılan Salata:




Çözüm ve% 3 1 çorba kaşığı su bardağı su püskürtün. Kapak ve buzdolabına, boşaltın.




Mutfak tazele için:




Mutfakta,% 3'lük bir sprey şişesine tutun. Tezgahlar ve cihazlar temizlemek için kullanın. Bu dezenfekte ve mutfak taze bir koku verecektir. Buzdolabı ve çocuklar okul öğle yemeği kutuları temizlemek için harika çalışıyor.




Marinat:




Bir güveç koyun eti, balık ya da kümes hayvanları (alüminyum tava kullanmaktan kaçının). Su ve H2O2 eşit parçaya bir çözelti ile kaplayın. Yeri gevşek saat buzdolabında kaplanmıştır. Durulayın ve pişirin.




Bulaşık Makinesi:




Düzenli yıkama formülü H2O2% 3 (2 Ons) ekleyin.




Tohumlar çimlenme:




% 3 H2O2 ile 1 su bardağı 1 ons ekleyin ve tohumları bir gece bekletin. H2O2 tohumları durulama her zaman aynı miktarda ekleyin.




Ev ve Bahçe Bitkileri:




1 litre suya 1 ons% 3 H2O2 koyun. Bu çözüm ile su veya sis bitkiler.




Nemlendiriciler ve Steamers:




1 pint% 3 H2O2 1 galon su karıştırın.




Çamaşırhane:




8 ons% 3, beyazlatıcılar, yerinde yıkama ekleyin.




Duş:




% 3'lük H2O2 bir sprey şişesine duş tutun. Sprey, cildinizi sabunla kaldırır asit manto yerine yıkandıktan sonra vücut.




Yüz:




% 3, yıkandıktan sonra bir yüz spreyi gibi pamuk kullanın.




Banyosu:




% 35 H2O2 6 ons ½ tub su ekleyin. Banyo başına 2 bardak H2O2 kadar artırabilir. En az yarım saat bekletin.




Alternatif Hamamı:




Ekle ½% 35 H2O2 fincan, ½ fincan deniz tuzu, ½ fincan çamaşır sodası veya Epsom tuzu ve banyo suyu için bekletin.




Ayak Soak:




1 galon su, 1 ½ ons (% 35 H2O2) ekleyin ve bekletin.




Gargara:




% 3'lük H2O2 kullanın. Istenirse lezzet için sıvı klorofil bir çizgi ekleyin.




Diş macunu:




Kabartma tozu ekleyin ve bir macun yapmak için yeterli 3% H2O2 ekleyin. Ya da sadece% 3'lük H2O2 ve fırça fırçanızı batırın.




Topraksız:




Besin çözeltisi her 30 galon için, ön-seyreltik 3-6 yemek kaşığı doğal su bir galon için% 35 H2O2. Sonra yavaşça yavaşça karıştırarak, besin çözeltisi ekleyin. Besin çözeltisi taze bir toplu karıştırma, su ilk yarısını dökün (tercihen yüksek saflıkta bir özü) ve H2O2 ekleyin. Diğer yarısı besinleri ekleyin ve yavaşça iki yarısı birleştirmek.







Birçok kullanır Hidrojen Peroksit- Truth! Kurgu & Kanıtlanmamış!



















Özet eRumor:

Bu eRumor iddia edilen değeri lavabo temizliği için gargara olarak kullanarak hidrojen peroksit için bir dizi farklı kullanımlar listeler. (ERumor tam metni bu sayfanın en altında yer almaktadır.)

Gerçek:

Hidrojen peroksit kimyasal gösterimi H2O2. En saf haliyle sanayinin kullandığı ancak over-the-counter çoğumuz için kullanılabilir ürün genellikle sadece% 3 hidrojen peroksit ve% 97 su. Genellikle kahverengi şişeleri güneş ışınları filtre geliyor şekilde ışığa maruz kaldığında hızlı bir şekilde çöker. Antibakteriyel nitelikleri bilinir. Saf şeyler, eğer doğru şekilde kullanılmazsa tehlikeli . Ticari pazarda% 30 -35% yüksek mukavemetli çözümleri de vardır, genellikle sağlık gıda mağazaları bulundu, ancak aynı zamanda bir dezenfektan olarak satılan çeşitli iç hastalıkların tedavisi için ağızdan veya enjeksiyon yoluyla kullanılan hidrojen peroksit ile üzerinde tartışmalar devam etmektedir. artrit ve kanser de dahil olmak üzere. Savunucuları, oksijen hidrojen peroksit arıza tarafından yayımlanan tıbbi olduğunu söylüyorlar . Karşıtları sağlık yararları ve hidrojen peroksit tehlikeli olabilir hangi durumlar vardır ki iyi bir kanıt yoktur söylüyorlar. ABD Gıda ve İlaç İdaresi (FDA), dahili olarak kullanmak için bu yüksek mukavemetli hidrojen peroksit ürünleri onaylanan ve onları tehlikeli gördüğü değil . Temmuz 2006 yılında, FDA, ciddi sağlık riskleri ve hatta ölüme yol açabileceğini söyleyerek, yüksek mukavemetli hidrojen peroksit ile ilgili bir uyarı yayınladı. Kanada BC Kanser Ajansı bir uyarı, üç yıllık bir süre içinde 6 çocuk ciddiye zehirlenmiş ve bir yüksek mukavemetli, hidrojen peroksit içme öldü dedi . , Yüksek mukavemetli, hidrojen peroksit sindirerek bir yetişkin birinin yakınında ölümcül vaka rapor eRumor tek bir seferde iddiaları üzerinden gidelim :










1. Bir fincan (şişe ile birlikte gelen küçük beyaz kap) alın ve

her gün 10 dakika boyunca ağzınızda tutun, sonra tükürür . (Ben ne zaman

banyo veya duş) yok Aftlar ve dişlerinizin daha beyaz olacaktır

pahalı macunlar olmadan. Gargara-yerine kullanın Gerçek! Ama Sınırlı Kullanım




Merck El% 3 hidrojen peroksit, yüzde 50 su ile seyreltilmesi önerilir, ancak örneğin, durulama ve siper ağız için bir tedavi parçası olarak düşündürmektedir . FDA bir gargara olarak kullanılması için% 3 hidrojen peroksit çözümler onayladı. Çoğu kaynakları ağız enfeksiyonu tedavi parçası gibi, ancak, sadece kısa bir süre için kullanmaya söyledi. İyi Bağlantılı (yazılı veya Harvard Tıp Fakültesi ve Massachusetts General Hospital doktorlar tarafından düzenlenen) bir rapor bu aşırı aslında hücreleri hasar ve diş yüzeyleri yumuşatmak söyleyerek, uzun süreli kullanıma karşı tavsiye edilir . Biz, hidrojen peroksit ve pamukçuk ile ilgili herhangi bir yetkili bir bilgi bulmak mümkün değildi.




2. Diş fırçalarından mikropları-onları serbest tutmak için bir fincan peroksit [] emmek Kanıtlanmamış




hidrojen peroksit diş fırçası iliklerine hakkında yetkili bir şey bulamadık . Işığa maruz kaldığında hidrojen peroksit hızla düşürür, çünkü bunu yaparsanız bunu taze dökülür hidrojen peroksit, bir diş fırçası bekletin. Sadece açık bir fincan şeyler etrafında çok iyi yapmayacağım tutmak.




3. Temizlik sayaçlar, masa başında, mikropları öldürmek ve terk etmek peroksit

ile taze bir koku . Sadece silin zaman dishrag üzerinde küçük bir koyun, ya da sprey

sayaçları- Truth!




4. Ahşap kesme tahtası kapalı duruladıktan sonra üzerinde peroksit dökün

salmonella ve bakteriler diğer öldürmek Truth




ABD Çevre Koruma Ajansı'nın bir dezenfektan olarak hidrojen peroksit onayladı. 5. Yıllardır benim ayakları üzerinde mantar vardı - 50/50 karışımı püskürtülür kadar her gece (özellikle ayak) peroksit ve su ve kuru izin







Kanıtlanmamışdeğildi




! hidrojen peroksit. Yine, o, su ve% 3 hidrojen peroksit 50/50 karışımı anlamına gelir varsayarak. , Saf hidrojen peroksit ve su bir gerçek 50/50 karışımı güvenli olması için çok yüksek bir konsantrasyon olurdu .







Birçoğumuz için, hidrojen peroksit, biz bir kesik veya yara koymak ilk şeylerden biri, ama bu günlerde daha az tavsiye edilir. Bunun nedeni, çok sayıda tıbbi sitelerine göre, hidrojen peroksit de bir dezavantajı var olmasıdır. Aynı zamanda yaraların iyileşmesi için gerekli olan sağlıklı hücrelere zarar verir ve onları, şifa veren yer alması gerekmektedir alan elde engellemektedir. ABD Sağlık ve İnsani Hizmetler Bölümü HealthFinder yayın, çünkü bir yara iyileşmesi ile müdahale hidrojen peroksit kullanmayın diyor. ABD Jimnastik takım araştırmacıların önerileri takip ve temizlik yaralar ve hidrojen peroksit için su ve sabun kullanır. "Hidrojen peroksit kullanımı bakterileri öldürmek değil ETMEYİN, Ulusal Güvenlik Konseyi İlk Yardım Cep Kılavuzu (1996) ve kılcal kan dolaşımı ve yara iyileşmesini olumsuz etkiler." Mayo Clinic aynı tavsiyeyi verir.




7. Mantar enfeksiyonları önlemek için şırınga içine iki kapak dolusu koyun. Vardı

bu kez ya da haftada iki kez denenmiş kadar kronik mantar enfeksiyonları




İhtilaflı İlginçtir ki, hidrojen peroksit, doğal olarak bakterilerle başa çıkmak için vajina üretilir. Ancak, hidrojen peroksit ile douching douching normal şartlar altında tüm gerekli olup olmadığından kuşku bazı sesler bile yararlı veya zararlı olup olmadığı konusunda uzmanlar arasında çelişkili görüş vardır. 8. 50/50 peroksit ve su karışımı ile doldurun ve bir sprey şişesinin septik sistem zarar vermeden dezenfekte etmek için her banyoda tutmak , çamaşır suyu veya diğer dezenfektanların çoğu gibi - Ama güneş ışığı filtreler bir şişeye karışımı koymak emin olun . Ayrıca, hidrojen peroksit, septik sistemleri zarar vermez görünür . Yine, bu muhtemelen, hidrojen peroksit,% 3 veya% 30 güçlü olan diğer yarısı% 50 su karışımı.













9 - 50/50 karışımı ile burun delikleri içine

bir soğuk var ne zaman başınızın arkasında ve sprey yatırın , sinüs takılı. Kabarcık ve öldürmek için yardımcı olacaktır

bakteri. Birkaç dakika sonra bir doku içine burnunuzu darbe tutun Belirsiz!




Biz araştırma açısından çok bu konuda bulamadı. Yine, bunu seçerseniz, bu muhtemelen su ile% 3 hidrojen peroksit karışımı. 10. Korkunç bir diş ağrısı var ve hemen bir diş hekimine alamıyorsanız uzakta,% 3 peroksit bir fincan ağzına koyun ve birkaç kez bir gün on için tutun dakika. Ağrı büyük ölçüde azaltacaktır.













11. Ve tabii ki, saçınızı doğal bir görünüm isterseniz, sprey

, bir duş ve tarayarak bu sonra ıslak saça 50/50 çözüm .

Saçlarınızı hafif bir kahverengi, heves veya kirli sarışın ise peroksit saç boya paketleri gibi yanmış sarışın saç, ama daha doğal Veriler değil edecektir.

Bu da bu değişim-bir şiddetli değildir bulunuyor kademeli olarak açıklaştırır Truth!




klasik hidrojen peroksit kullanır çamaşır suyu saç. Konsantrasyonları% 3 ve% 6 arasında. Su ile seyreltilmiş Bu öneri muhtemelen bu çözümler için de geçerlidir.




12. Yardımcı olmak için banyonuza peroksit yarısı bir şişe yerleştirin kurtulmak kaynar,

mantar, ya da diğer deri enfeksiyonları- Belirsiz!




yarım şişe muhtemelen% 3'lük bir çözüm anlamına gelir .




13. Ayrıca bir yük peroksit çamaşır suyu yerine bir bardak ekleyebilirsiniz

bunları beyazlatmak için çamaşır beyazlar. Giysi üzerinde kan varsa, dökün

, doğrudan kirli yerinde . Onu ovmak ve daha sonra bir dakika oturup

soğuk su ile durulayın. Gerekirse tekrarlayın ! Gerçeği ! Ama dikkatli




Bu yöntemin etkinliğini deney bir konudur, ama prensip ses. Bazı sözde "oksijen" beyazlatıcılar hidrojen peroksit içerir.




Noktalar üzerinde kullanmak için öneri konusunda dikkatli olun. Hidrojen peroksit çamaşır suyu!




14 Bu liste vermedi, ama benim aynalar temiz peroksit kullanımı;

Bunu o kadar çok seviyorum neden hiç bulaşması var Kanıtlanmamış!




Orijinal hidrojen peroksit eRumor bu içermiyordu. Bunlardan bazıları, yol boyunca insanlar tarafından eklenmiştir.




15. Hidrojen peroksit ile gargara, kulak ve burun damlaları koymak sonuna kadar

polipler], ve enfeksiyonlar da dahil olmak üzere soğuk algınlığı, grip, kronik sinustis (




önceki bazı bilgileri tekrar.




16. Bir sebze yıkama veya bakterileri öldürmek ve nötralize etmek için emmek gibi

kimyasallar- Truth




kimyasallar hakkında bilmiyorum, ama, meyve ya da sebze hidrojen peroksit kullanımı hakkında birkaç güvenilir referanslar vardır . 2003 yılında Gıda ve Bilim Dergisi'nde yayımlanan araştırma, E.coli suşları ile enfekte olan elma ve kavun arındırma hidrojen peroksit kullanılarak etkili sonuçlar ortaya koydu. 17. Bulaşık makinesi veya buzdolabı Dezenfekte Belirsiz !







18. Ağaçlar ve bitkiler üzerinde, fungisit doğal, insektisit olarak kullanın

ve bir yabancı ot öldürücü olarak




Belirsiz bir insektisit, fungisit, ya da yabani ot öldürücü olarak hidrojen peroksit kullanımı ile ilgili herhangi bir araştırma bulundu.




19. Evinizin bir biyolojik tehlike olduğunda hidrojen peroksit ile temizleyin

, su hasarı ile gibi toksik kalıp, işgal sonrası




Truth "Sağlıklı Evleri" ile ilgili bir yayında, ABD Konut ve Kentsel Gelişim Departmanı (HUD) gibi hidrojen peroksit listede ! küflere karşı da kullanılabilir, ancak olabilir maddeler arasında kullanımı tavsiye için yeterli araştırma olmamıştı dedi. Kalıpları, hidrojen peroksit, karşı ya da insan sağlığı tehlikeleri, bu kadar yaygın kullanmaya olabilir en etkili olduğu bilinmemektedir. Ayrıca, evinizde renkleri korunması açısından nerede hidrojen peroksit çamaşır suyu olduğundan, dikkatli olun. 8/5/06 Güncelleme







İnternet üzerinde çıktı olarak eRumor gerçek bir örnek:




HİDROJEN PEROKSİT ..... H2O2

Biz ..........vinegar / kabartma tozu ve şimdi peroksit biliyorum anneler

haklıydılar!




Ben, Becky Ransey tarafından yazılmış olan, bunu sizinle paylaşmak istiyorum

Indiana:




"Ben o düz küçük bir faydaları size söylemek için.

'$ 1.00 altında herhangi bir ilaç mağaza için elde edebilirsiniz. Kocam üzerinde 36 yıldır tıp alanında ve pek çok doktor, don vardır% 3 peroksit şişe' ol t peroksit hakkında size bilgi ya da binlerce dolar kaybedecek.




1. Bir fincan (şişe ile birlikte gelen küçük beyaz kap) alın ve

her gün 10 dakika boyunca ağzınızda tutun, sonra tükürür . (Ben ne zaman

banyo veya duş) yok Aftlar ve dişlerinizin daha beyaz olacaktır

pahalı macunlar olmadan. Gargara yerine onu kullanın.




2. Diş fırçası, mikropların onları serbest tutmak için bir fincan peroksit emmek olsun.




3. Temizlik sayaçlar, masa başında, mikropları öldürmek ve terk etmek peroksit

ile taze bir koku . Sadece silin zaman dishrag üzerinde küçük bir koyun, ya da sprey

sayıcılar.




4. Ahşap kesme tahtası kapalı durulandıktan sonra, peroksit dökün

salmonella ve diğer bakterileri öldürmek.




5. Ben yıllardır benim ayakları üzerinde mantar vardı - 50/50 karışımı püskürtülür kadar

her gece (özellikle ayak) peroksit ve su ve kurumaya bırakın.




6. 5-10 dakika boyunca% 3 peroksit herhangi bir enfeksiyon veya keser

Soak günde birkaç kez . Kocam herhangi bir ilaç ile iyileşir olmaz kangren görmüş, ama peroksit iliklerine iyileşti.




7. Mantar enfeksiyonları önlemek için şırınga içine iki kapak dolusu koyun. Ben

bir veya iki kez bir hafta çalıştı kadar kronik mantar enfeksiyonları.




8. 50/50 peroksit ve su karışımı ile doldurun ve bir sprey şişesinin

her banyoda septik sistem zarar vermeden dezenfekte tutmak

veya çamaşır suyu gibi diğer birçok dezenfektanlar




9 - 50/50 karışımı ile burun delikleri içine

bir soğuk var ne zaman başınızın arkasında ve sprey yatırın , sinüs takılı. Kabarcık ve öldürmek için yardımcı olacaktır

bakteri. Birkaç dakika sonra bir doku içine burnunuzu darbe tutun.




10 Korkunç bir diş ağrısı var ve hemen bir diş hekimine alamıyorsanız

uzakta,% 3 peroksit bir fincan ağzına koyun ve

birkaç kez bir gün on için tutun dakika. Ağrı büyük ölçüde azaltacaktır .




11. Ve tabii ki, saçınızı doğal bir görünüm isterseniz, sprey

, bir duş ve tarayarak bu sonra ıslak saça 50/50 çözüm .

Saç, açık kahverengi, heves, ya da kirli sarışın peroksit yanmış saç boyası paketleri gibi sarı saçlı, ancak daha doğal golleri yok

. aynı zamanda köklü bir değişim değil, yavaş yavaş bu yüzden açıklaştırır .




12. Kurtulmak kaynar, yardımcı olmak için banyonuza peroksit yarım şişe koyun

, mantar ya da diğer deri enfeksiyonları .




13. Ayrıca bir yük peroksit çamaşır suyu yerine bir bardak ekleyebilirsiniz

bunları beyazlatmak için çamaşır beyazlar. Giysi üzerinde kan varsa, dökün

, doğrudan kirli yerinde . Onu ovmak ve daha sonra bir dakika oturup

soğuk su ile durulayın. Gerekirse tekrarlayın.




14 Bu liste vermedi, ama benim aynalar temiz peroksit kullanmayın;

Ben bunun için çok seviyorum neden yok bulaşması yoktur.




15. Hidrojen peroksit ile gargara, sonuna kadar

, polipler, ve enfeksiyonlar da dahil olmak üzere soğuk algınlığı, grip, kronik sinustis (kulak ve burun damlası koymak .




16. Bir sebze yıkama veya bakterileri öldürmek ve nötralize etmek için emmek gibi kullanın

kimyasallar.




17. Bulaşık makinesi veya buzdolabı dezenfekte edin.




18. Ağaçlar ve bitkiler üzerinde, bir fungisit doğal, insektisit

ve ot öldürücü olarak kullanın




19. Evinizin bir biyolojik tehlike olduğunda hidrojen peroksit ile temizleyin

, su hasarı olan gibi toksik kalıp, işgal sonra .




Dünya hidrojen peroksit olarak klor yerine kullanılır boyunca

güvenli ve çevre dostu municicpal su arıtıcı. Bazı havuzlarda kullanımı H2O2

ve kaplıcalar.